OUT·SIDE’21: Staring at the bin

FRAMES Percussion
Meriel Price: Staring at the bin

Del 19.10.2021 al 5.12.2021, Santa Mònica (Barcelona)

Sense reserva

Durant el desenvolupament del cicle es mostrarà al Santa Mònica una instal·lació que reunirà la creadora Meriel Price i el conjunt de Barcelona FRAMES Percussion. OUT·SIDE ha encarregat a la compositora una nova versió de la seva obra Staring at the bin, que consisteix en una sèrie de situacions de teatre musical pensades per a diferents espais públics. La instal·lació ha estat creada en base a enregistraments en vídeo fets durant l’any 2021 en diferents espais de la ciutat de Barcelona.

Sabela Castro Rodríguez  · músic i performance
Rubén Martínez Orio · músic i performance
Helena Otero Correa · músic i performance
Miquel Vich Vila · músic i performance

FRAMES Percussion

 

FRAMES Percussion, grup de percussió dedicat al repertori de nova creació, representa el talent i el compromís amb la música del seu temps. Format per una nova generació de percussionistes del nostre país, el grup neix amb la intenció d’afrontar els programes més exigents del repertori actual, amb una cuidada preparació i el màxim respecte als nous llenguatges compositius.

L’impacte de la seva presentació l’any 2014, amb la interpretació d’un ambiciós programa de música postminimalista nord-americana, ha portat el grup a realitzar una incessant activitat al voltant d’aquest repertori fins a la temporada vigent. Vinculat en els seus inicis a Joventuts Musicals de Catalunya i a l’Escola Superior de Música de Catalunya, el grup ha participat en els cicles Sampler Sèries i Escenes de L’Auditori de Barcelona, cicle OUT·SIDE, Festival Mixtur BCN, «Jóvenes Intérpretres» de la Fundación Juan March, VANG Músicas de Vanguardia del CentroCentro de Madrid i ENSEMS Festival Internacional de Música Contemporània de València, entre d’altres.

El repertori de FRAMES inclou algunes de les obres més icòniques de la música per a ensemble de percussió i ha col·laborat i estrenat obres de compositores com Luis Codera Puzo, Núria Giménez-Comas i Sirah Martínez, Yukiko Watanabe, Alberto Bernal, Cathy van Eck, Ruud Roelofsen o Pablo Carrascosa. A més, el grup ha creat espectacles com 5.100 (m/s) amb Joan Català o Out of the [CAGE], un concert escenificat de caràcter educatiu.

 

Propers projectes del grup inclouen, entre d’altres, la participació dins el festival Riverrun d’Albi (Toulouse), organitzat pel prestigiós GMEA, la presentació del seu primer treball discogràfic amb el segell Neu Records o la creació de Desert, una col·laboració amb el ballarí i coreògraf Albert Quesada basat en l’obra Timber del compositor americà Michael Gordon.

 

web de FRAMES Percussion