OUT·SIDE’20: POLITIKÓN

Ferran Fages, Haize Lizarazu, Miquel Vich Vila i altres

Dissabte, 17 d’octubre de 2020, 19 h · Centre d’Art Tecla Sala, L’Hospitalet de Llobregat

La política és una passió que ha motivat nombroses manifestacions artístiques i que ha trobat en el so un mitjà idoni amb el qual articular-se. El concert Politikón mostra diferents vessants on el fenomen sonor és testimoni de les idees polítiques de cada generació: peces amb textos de contingut polític o social, gravacions de camp realitzades durant conflictes bèl·lics i protestes col·lectives canalitzades per cassolades.

Ferran Fages – from one to another (2020)
            Ferran Fages: guitarra elèctrica
Sarah Nemtsov: Seven thoughts – her kind (2018)
            Haize Lizarazu: teclats
[audició] Mazen Kerbaj – Starry Night (2006)
Irene Gregori, Ángel Pérez, Carla G Ginjaume, Itziar Viloria · Acció sonora sense contingut polític al voltant d’un so d’origen polític (2020)
Alvin Lucier – Silver Streetcar for the Orchestra (1988)
            Miquel Vich Vila: percussió

El concert és d’entrada gratuïta amb reserva prèvia. Es poden reservar a la següent adreça:

teclasala@l-h.cat

Politikón, a més a més, mostrarà els encàrrecs que OUT·SIDE va realitzar a diversos artistes durant la crisi de la COVID-19 i que es van enregistrar en vídeo: el projecte IN·SIDE. Mentre la major part de les institucions es van limitar a recuperar vídeos dels concerts que s’havien realitzat en el passat, OUT·SIDE va considerar imprescindible seguir articulant el sector cultural i donar una resposta -eminentment política- a la situació, tot oferint unes condicions dignes als músics en un moment molt complicat per al sector. El concert comptarà amb la participació de nombrosos músics de l’escena catalana de nova creació.

web del projecte IN·SIDE