OUT·SIDE’21

UNA

A OUT·SIDE donem un valor afegit a la programació: els concerts de cada edició tenen un fil conductor, un propòsit que vincula totes les propostes. Creiem que programar és construir, crear una idea, tenir cura del procés de l’escolta. OUT·SIDE’21: UNA proposa cinc concerts i instal·lacions basats en una creació de llarga durada. La programació del cicle vol crear el temps i l’espai necessaris per a creacions que no encaixen en l’estandardització dels programes formats per peces de curta duració. L’edició comptarà per primera vegada amb el suport de la fundació Ernst von Siemens Musikstiftung i el suport de l’Ajuntament de Barcelona – Institut de Cultura.

Trilogie für zwei Flügel, de la compositora alemanya Brigitta Muntendorf és un cicle de 50 minuts per a dos pianos, electrònica en viu i cinta, que serà interpretat pels Syntagma Piano Duo en col·laboració amb la fundació Phonos. En el marc d’aquest concert, Syntagma Piano Duo i la fundació Phonos faran una conferència a l’ESMuC sobre aquesta obra i la música de nova creació per a dos pianos i electrònica.

web i reserves de Trilogie für zwei Flügel

La pianista Lluïsa Espigolé interpretarà L4DL4, una peça d’estrena de 60 minuts del compositor valencià Pablo Carrascosa, l’encàrrec de la qual ha estat possible gràcies al suport de l’OSIC. Amb L4DL4, Espigolé i Carrascosa culminaran una fructífera col·laboració de diversos anys.

web i reserves de L4DL4

El tercer projecte consistirà en Piano and String Quartet, del compositor novaiorquès Morton Feldman, caracteritzat per creacions sovint extenses que qüestionen la narrativa musical tradicional. Aquest concert serà interpretat per l’Ensemble New Babylon de Bremen.

web i reserves de Piano and String Quartet

Enguany el Santa Mònica participa en el cicle no només amb l’acollida d’un dels concerts sinó també amb la mostra de la instal·lació Staring at the bin, de la compositora Meriel Price. La instal·lació, que compta amb la interpretació de FRAMES Percussion, ha estat creada en base a enregistraments en vídeo fets durant l’any 2021 en diferents espais de Barcelona.

web de Staring at the bin