OUT·SIDE’22: Nuit#Couchée

Stéphane Garin
Nuit#Couchée

Dissabte 22 d’octubre, 23 h (fins a les 7 h del dia següent), Santa Mònica (Barcelona)

Una de les propostes més singulars de l’OUT·SIDE’22 és la Nuit#Couchée de l’Ensemble0, comissariada per Stéphane Garin. Es tracta d’una experiència musical de set hores de durada en què es convida el públic a passar una nit al Santa Mònica per escoltar les propostes de set artistes diferents.

Per tal de desenvolupar aquest projecte el cicle ha realitzat la seva primera convocatòria d’artistes i col·labora amb BAU (Centre Universitari d’Arts i Disseny de Barcelona) per dissenyar i construir l’espai on el públic passarà la nit.

El concert és amb reserva prèvia. Podeu reservar la vostra participació en el següent enllaç.

Stéphane Garin

 

Stéphane Garin ha actuat i col·laborat amb ensembles, músics, ballarins, intèrprets i directors com Pascal Battus, Antoine Beuger, Pierre Boulez, Carl Craig, Pascal Comelade, Roland Dahinden, Mathias Delplanque, Claire Diterzi, Catherine Divèrres, Eklekto, The Ensemble Intercontemporain (EIC), Péter Eötvös, FRAMES Percussion, Jürg Frey, Jean-Luc Guionnet, Julyen Hamilton, Ryoji Ikeda, Tom Johnson, Daunik Lazro, Pierre-Yves Macé, Stephan Mathieu, Billy Martin, Seijiro Murayama, Phill Niblock, Moritz von Oswald (Maurizio), Tristan Perich, Marc Perrone, Sébastien Roux i Christian Wolff, entre d’altres.

Ha estat fundador de l’ensemble0, membre de Dedalus, dirigit per Didier Aschour i membre del col·lectiu de fonògrafs Soinumapa  al País Basc.

Garin ha estat també membre de l’Orquestra OPPB, sota la direcció de Fayçal Karoui (primer solista de percussió) i de Les Dissonances , sota la direcció de David Grimal. També ha estat fundador i comissari de Nuit#Couchée.

 

web de Stéphane Garin