OUT·SIDE’19: ESCENA

Luis Tabuenca i Imre Thormann: Enduring Freedom

Divendres 15 de novembre de 2019, 20 h · Centre d’Art Tecla Sala, L’Hospitalet de Llobregat
Dissabte 16 de novembre de 2019, 19 h · Centre d’Art Lo Pati, Amposta

L’acte d’escoltar és una experiència diferent quan la música es crea conjuntament amb una altra disciplina. El format multidisciplinari està molt ben establert, però són els detalls els que faran que la proposta “Escena” sigui particular i inusual: «Enduring Freedom» presentarà un projecte amb Butoh (una forma de teatre de dansa japonesa) i música contemporània i improvisada. L’experiència -d’aforament limitat- es durà a terme per Luis Tabuenca -un dels principals percussionistes espanyols de noves músiques- i el suís Imre Thormann -un dels referents europeus de Butoh-.

«Es tracta de l’esclat del temps des del seu espai estret convencional de ser, en un laboratori de llibertat permanent. El cos en la seva existència nua és dissecat en parts individuals i reinventat. Les identitats es trenquen vers una lògica irracional i s’esvaeixen com la sorra entre els dits. El que queda és un somni que després de despertar-se desapareix irrevocablement de la consciència.»

El concert és d’entrada gratuïta. En el següent enllaç podeu descarregar els textos encarregats a la compositora Elena Rykova a propòsit del concert.

Luis tabuenca · percussió

Imre Thormann · butoh