OUT·SIDE’22: The city composing

The city composing

Hara Alonso

Dissabte 26 de novembre, 19 h Santa Mònica (Barcelona)

El projecte que clourà l’edició d’enguany del cicle OUT·SIDE és The City Composing, ideat per l’artista Hara Alonso, que en aquest cas comptarà amb la col·laboració d’un ensemble d’estudiants de l’ESMUC. Aquest projecte parteix de la voluntat que la gent pugui participar en el procés creatiu de forma anònima.

 

Durant un mes es deixaran llibretes en diferents espais públics de la ciutat de Barcelona que més tard es recopilaran i a partir d’aquests Hara Alonso crearà unes peces que es presentaran en format concert al Santa Mònica.

 

També és possible participar en línia en aquest enlllaç

 

 

Músics
Xavier Martorell, Oboe
Martí Badía, Trombón
Carmen Guerra y Elena Rodrigez, Violín
Olga Prats, Cello
Ana Lladó, Clarinete
Anna Espejo, Viola
Íñigo Dúcar, Percusión
Georgina Masanes y Oriol Masdeu, Piano

Hara Alonso

 

Hara Alonso (SE/ES) és una pianista i compositora afincada a Estocolm. La seva música combina elements electrònics i instrumentals, tot generant universos complexos i imaginatius sònics.

La seva pràctica creativa qüestiona les narratives hegemòniques al voltant de la música i les tecnologies mitjançant la resignificació de les seves eines i del seu coneixement. A través de la improvisació, la somàtica, la fisicalitat, les interfícies i els codis DIY, la Hara compon nous sistemes i llenguatges sònics.

La Hara treballa com a dissenyadora sonora per als artistes de realitat virtual Ludahl & Seitl i desenvolupa diversos projectes de recerca artística a la University of the Arts d’Estocolm. És també artista en residència a l’Elektromusikstudion a Estocolm. El 2014 inicia el projecte de composició participativa The City Composing. A més de la seva pràctica artística, la Hara ensenya programació musical a The Royal College of Music a  Estocolm.

 

web de Hara Alonso